Our performance, your advantage

Contact opnemen

+31 30 737 0481

Content Marketing

content-marketing

Content is een belangrijk en krachtig bedrijfsmiddel waarmee u uw doelgroep op effectieve wijze kunt bereiken. Dit zorgt voor extra direct verkeer naar uw website, is positief voor de merkbeleving en kan indirect uw rankings in zoekmachines verbeteren. Die voordelen geniet u echter pas wanneer u content effectief in weet te zetten: content met een plan dus.

Internet advantage helpt u bij het maken en uitzetten van effectieve content. Content waar uw doelgroep op zit te wachten en de zoekmachines niet omheen kunnen.

Contentplan

Samen met u komen we tot een plan waarin we vastleggen welke content we maken, voor wie en wanneer en waar deze content gepubliceerd wordt. Hierbij zorgen we ervoor dat we aansluiten bij uw andere (online) activiteiten.

Contentcreatie

Internet Advantage kan u de creatie van de content (tekst, infographic, video, mini-site etc.) geheel uit handen nemen of in samenwerking met u maken. Onze specialisten gaan op basis van uw data of briefing aan de slag en maken content die bij uw doelgroep de juiste snaar raakt, maar ook geschikt is gemaakt voor zoekmachines.

Contentmarketing

Effectieve, vindbare content, speciaal gemaakt voor uw doelgroep, die bijdraagt aan uw doelstellingen, dat zetten we uit op het web. Wij onderhouden de contacten met de platformen, websites en andere online plekken waar uw doelgroep te vinden is en zorgen dat uw content zo direct bij uw doelgroep terechtkomt.

Training

Contentmarketing is een structurele investering in uw relatie met uw doelgroep. Een investering die u misschien ook in uw eigen mensen wilt doen. Wij delen onze kennis graag en organiseren daartoe in-house trainingen en workshops over alle aspecten van contentmarketing.

Als u wilt weten welke kansen wij voor uw organisatie zien: Contact