Our performance, your advantage

Contact opnemen

+31 30 737 0481

Content Marketing

Content Marketing

Op uw website is al veel content te vinden, maar hoe kunt u met content zorgen dat er nieuwe bezoekers naar uw website komen en converteren? Daar gaat content marketing over.

Content strategie

Met een content strategie weet u welke content u moet maken en waar deze geplaatst moet worden. De content strategie schrijven wij aan de hand van uw bedrijfsdoelen. De strategie wordt daarmee een houvast voor de content die gecreëerd wordt.

Content creatie

Wij voeren de content strategie ook uit. Dit heeft als voordeel dat u gebruik maakt van onze expertise en contacten. Een van de belangrijkste onderdelen van content creatie is dat de content ergens samen komt. Dit noemen wij de ‘content hub’. Dit is vaak een blog of een online magazine. Deze creëren en onderhouden wij ook voor u.

Content marketing training

Wilt u zelf aan de slag met content marketing, maar heeft u niet genoeg kennis in huis? Geen nood, want wij verzorgen ook content marketing trainingen. Tijdens een training geven wij u en uw werknemers tools en handvaten om zelf goede content voor uw business te creëren. Neem voor meer informatie contact op met een van onze specialisten.

Internationale Content Marketing

Heeft u een internationaal bedrijf met websites in verschillende talen? En wilt u voor al deze websites unieke content, dat kan! De specialisten van Internet Advantage verzorgen content marketing in maar liefst acht verschillende talen!

De content marketing specialisten

Voor vragen over de content marketing diensten kunt u met het algemene telefoonnummer (+31 30 737 0481) bellen of mailen naar info@internetadvantage.nl. Vraag dan naar een van de onderstaande specialisten.

Marten Schuurman
Sr. Content Marketing Consultant
marten-thumb
Sonja van der Hoek
Content Marketing Consultantsonja-thumb
Stefanie Look
Content Marketing Consultantstefanie-thumb
Nicole Schalkwijk
Content Marketing Consultantnicole-thumb
Jelmer Koers
Sr. Content Marketing Consultantjelmer-thumb
Laura Woltjer
Content Marketing Consultant
laura-thumb

 

Als u wilt weten welke kansen wij voor uw organisatie zien: Contact