Our performance, your advantage

Contact opnemen

+31 30 737 0481

Online Advertising

Online Advertising

Waar bevinden de mensen zich die zoeken naar uw product of dienst? U wilt daar zijn waar uw doelgroep zich ook bevindt. Online advertising is een manier om (potentiële) klanten op de hoogte te brengen van uw merk, producten en diensten.

Aan de hand van uw bedrijfsdoelstellingen, gaan wij aan de slag om het juiste online advertising pakket voor uw bedrijf samen te stellen. Dat kunnen tekstadvertenties of Google Shopping campagnes zijn. Ook helpen wij u met het opzetten, uitvoeren en monitoren van display advertenties en remarketing campagnes. Neem contact op met onze Online Advertising afdeling om te kijken hoe online advertising kan bijdragen aan uw business.

Tekstadvertenties opzetten, optimaliseren en beheren

Tekstadvertenties zijn de meest bekende vorm van online advertising. Internet Advantage verzorgt de opzet van de advertenties en optimaliseert en beheert deze advertenties in Google Adwords en Bing Ads.

Displayadvertenties opzetten, optimaliseren en beheren

U ziet waarschijnlijk wel eens advertenties staan op andere websites. De kans is groot dat deze tekstadvertenties, banners of video’s onderdeel zijn van het displaynetwerk van Google. Wij kunnen ook een displaycampagne voor u opzetten. U kunt hiervoor uw eigen advertenties, video’s en/of afbeeldingen aanleveren, maar indien gewenst ontwerpen wij deze voor u.

Remarketing

Hoe zorgt u ervoor dat mensen weer terugkomen naar uw website om nogmaals of alsnog te converteren? Remarketing is het antwoord! Internet Advantage zet deze campagnes op en zorgt ervoor dat de juiste doelgroep uw advertenties weer te zien krijgt.

Google Shopping campagnes

De Google Shopping Campagnes: producten die direct met een afbeelding en prijs in de zoekresultaten van Google verschijnen. Wilt u uw producten daar ook zien? Neem dan contact op met een van de specialisten van Internet Advantage!

Internationaal adverteren

Reikt uw business verder dan alleen Nederland? Dan bent u bij Internet Advantage ook aan het goede adres! Bij het kantoor in Utrecht werken mensen voor de Nederlandse markt en werken er Belgische en Duitse specialisten. Samen met ons kantoor in Spanje kunnen wij onze diensten in acht verschillende talen verzorgen. Neem voor meer informatie contact op met een van de specialisten.

De online advertising specialisten

Voor vragen over de online advertising diensten kunt u met het algemene telefoonnummer (+31 30 737 0481) bellen of mailen naar info@internetadvantage.nl. Vraag dan naar een van de onderstaande specialisten.

Alouette Edens
Sr. Advertising Consultant

alouette.edens-thumb 

Sandy Kartopawiro
Sr. Marketing Intelligence Consultant

sandy-thumb

Lianne Wageveld
Online Marketing Consultant

lianne-thumb

Maarten van Herck
Online Marketing Consultant

maarten-thumb

Sonja van der Hoek
Online Marketing Consultant

sonja-thumb

 

Als u wilt weten welke kansen wij voor uw organisatie zien: Contact