Our performance, your advantage

Contact opnemen

+31 30 737 0481

Social Media Marketing

service-social2

Social media steeds belangrijker voor bedrijven

Binnen de marketingmix van uw bedrijf wordt social media marketing vast en zeker ook steeds belangrijker. Zeker met het oog op virale campagnes en de invloed hiervan op merkbekendheid en merkbeleving, is social media marketing een techniek met uitstekende resultaten. Als u het goed aanpakt tenminste. Sociale netwerken en social media platforms nemen in aantal snel toe en blijven exponentieel groeien. Hierdoor liggen er enorme kansen voor uw bedrijf omdat uw specifieke doelgroep actief is en u hen zeer direct kunt benaderen. Wij helpen u om uw bedrijf actief te profileren op social media.

Waarde van social media

Er wordt veel geschreven over sociale netwerken en hun effect op uw business. Duidelijk is dat ze impact hebben op alle vlakken van uw organisatie. Een aantal gebieden waarop social media een bijdrage leveren zijn:

  • Klantentrouw
  • Imago
  • Vertrouwen
  • Serviceverlening
  • Sales (indirect)
  • Merkbeleving
  • Naamsbekendheid

De dialoog aangaan

Ook uw merk of product wordt besproken op sociale netwerken. Op Twitter, Facebook, Hyves en andere platforms wordt gediscussieerd over de ervaringen met uw producten of uw dienstverlening. Doe op constructieve wijze mee aan dergelijke discussies en werk aan uw merk. Onze social media experts helpen u bij het optimaliseren van uw imago, serviceverlening, sales en klantentrouw.

Toegevoegde waarde

Een voorwaarde voor succes op sociale netwerken is dat u transparant en interactief te werk gaat. U biedt toegevoegde waarde door uw klanten centraal te stellen, te informeren en waar mogelijk zelfs te betrekken bij de ontwikkeling van nieuwe producten of diensten. Klanten weten doorgaans goed duidelijk te maken wat ze van u verwachten. Social media is hiervoor een ideaal middel. Nooit eerder was u zo direct met uw klant in gesprek. Door de online dialoog krijgt u beter inzicht in de gedragingen en wensen van uw doelgroep. Hiermee bent u meer dan ooit in staat uw business te verbeteren en aan te passen op de wensen van uw doelgroep, on- en offline.

Als u wilt weten welke kansen wij voor uw organisatie zien: Contact