Our performance, your advantage

Contact opnemen

+31 30 737 0481

Google Analytics training

Web analytics training verhoogt uw kennisniveau

Wilt u meer weten over online marketing en specifiek over het interpreteren van de data die u daardoor verkrijgt? Door de web analytics training van Internet Advantage vergroot u het kennisniveau op het gebied van online marketing binnen uw organisatie. U leert belangrijke data en informatie moeiteloos uit web analytics te halen op momenten dat u ze nodig heeft. Onze web analytics trainingen worden aangepast op de behoefte en kennis in uw organisatie.

Google Analytics Training gericht op uw situatie

Onze gerichte trainingen worden specifiek voor uw situatie opgezet. Na de implementatie wordt de basis van Google Analytics uitgelegd. Hier wordt u getraind in het zelf opvragen van statistieken en het maken of genereren van rapportages.

Zelf meer doen met web analytics

Naast de implementatie, configuratie en optimalisatie van web analytics vinden we het belangrijk om u te helpen met kennis. Hierdoor is het voor u mogelijk om te groeien in het gebruik van web analytics. Zo kunt u eigenhandig meer uit uw web analytics en website halen.

Inhoud van de training

U leert in onze Web Analytics training de basis van Google Analytics. De experts van Internet Advantage leren u om te gaan met het pakket en u weet na de training waar u specifieke informatie of data kunt opvragen. Wilt u de training verder aanpassen aan uw behoefte, dan doen we dat voor u. Onze specialisten geven de training bij u op locatie. In overleg is ook een externe locatie mogelijk.

Heeft u interesse in een Google Analytics Training of workshop, neem dan voor meer informatie contact met ons op.

Als u wilt weten welke kansen wij voor uw organisatie zien: Contact