Our performance, your advantage

Contact opnemen

+31 30 737 0481

Zoekmachine-optimalisatie

seo

SEO: doelgericht klanten werven via internet

Wat SEO is, hoeven we u niet meer te vertellen. Dat Internet Advantage uw website optimaal vindbaar kan maken op de topposities in zoekmachines, is wel het minste wat u mag verwachten. Maar de voordelen die dat u oplevert (we heten niet voor niets Internet Advantage), daar gaat het om. Het grootste voordeel is natuurlijk dat SEO, mits goed ingezet, het online marketingkanaal is met de hoogst mogelijke ROI. En daar wordt het nu juist zo interessant van. U kunt zich door zoekmachine marketing specifiek richten op een doelgroep die al actief op zoek is naar uw producten of diensten. Het relatief goedkope, organische verkeer dat u hiermee naar uw site trekt zorgt vaak voor een hoge conversie. Precies zoals u en wij het graag zien.

Rendabele posities in de top van de zoekmachine resultaten

Internet Advantage helpt u met het optimaliseren van de onpage en offpage performances. Teksten, technische structuur, broncodes: alles pakken we aan. Omdat door zoekmachines de offpage performances steeds hoger gewaardeerd worden, werken we hier aan via link building en social media. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw bedrijf op rendabele posities in de top van de zoekmachine resultaten komt.

Onze werkwijze

Internet Advantage gaat te werk volgens een vast stappenplan:

  1. Keyword analyse
  2. Website analyse
  3. Optimalisatie website
  4. Linkbuilding
  5. Training

Keyword analyse

Door middel van grondig keywordonderzoek bepalen we op welke keywords de focus komt te liggen en hoe de concurrentie presteert. Zo komen we tot een keyword strategie die aansluit op uw doelstellingen. Een goed begin van het optimalisatieproces is meer dan het halve werk.

Website analyse

We analyseren uw website door de technische structuur en broncodes te onderzoeken. Ook interne links en de snelheid van de site worden getoetst.

Optimalisatie website

Vervolgens maken we een lijst met punten waarop de site geoptimaliseerd kan worden. Dit kan Internet Advantage voor u uitvoeren, maar we kunnen u ook een rapport aanleveren, zodat u er zelf mee aan de slag gaat of een andere partij inschakelt.

Linkbuilding

Links zijn een belangrijke factor in de vindbaarheid van elke website. Onze experts ondersteunen u graag bij het opzetten van een linkbuilding strategie en het verkrijgen van kwalitatieve links.

Training

Internet Advantage geeft training op maat. Onze specialisten trainen u en uw team in alle facetten van SEO.

Als u wilt weten welke kansen wij voor uw organisatie zien: Contact