Our performance, your advantage

Contact opnemen

+31 30 737 0481

Internet Advantage weekly sum-up SEO week 20

Door op

De weekly SEO sum-up is er weer: de belangrijkste artikelen met betrekking tot SEO worden weergegeven in een overzicht, ditmaal van week 20.

 

Free Directory Sites Dropping Out Of Google – Barry Schwartz

Gedurende een onderzoek van Webmasterworld heeft een SEO ontdekt dat Google is gestart met het zuiveren van haar zoekresultaten door het weglaten van linkverzamelingssites, zoals bijvoorbeeld startpagina’s. Hij zegt dat 50% van de startpagina’s zijn verdwenen uit de index. Uit nader onderzoek is gebleken dat dit klopt.

 

Make Analytics Better with Tag Management and a Data Layer – Justin Cutroni

Een nieuwe stap in de ontwikkeling van het bijhouden van data. De gedachte erachter is dat bedrijven een betere, snellere en makkelijkere manier nodig hebben om verschillende typen meting te implementeren. Het gaat hier om de ”container tag”. Deze tag is simpelweg een etiket dat je kunt toevoegen aan bepaalde pagina’s op je website, het bijzondere is echter dat je er andere tags in kunt stoppen.

 

5 Advanced (But Simple) SEO Analyses You Should Perform With Visitor Intelligence  – Erez Bazak

Auter Erez Barak legt uit dat het belangrijk is om inzicht te hebben in wat SEO voor je bedrijf oplevert. In dit artikel geeft hij tips voor het bouwen van 5 makkelijke, maar gevorderde analyses om dit inzichtelijk te krijgen.

 

Google Search Results Test Adds More Instant Answers – John Rampton

Google is gestart met een test, waarbij een aantal gebruikers grote veranderingen aanschouwen. Zo aanschouwen zij op zoektermen als tv shows en films antwoorden van Google zelf.

 

Bing’s New Social-Friendly Search Interface Now Live – Matt McGee

Zoekmachine Bing heeft een nieuwe lay-out aangekondigd, waarbij social media een prominente rol krijgt in de zoekresultaten. Zo is rechts een kolom toegevoegd met daarin informatie die aansluit op het zoekwoord, afkomstig van vrienden en experts op de sociale media Twitter en Facebook.

 

Google+ify or die – Bas van de Beld

Bas van de Beld legt uit hoe sociale data gebruikt zullen gaan worden in de zoekresultaten. Sowieso is het niet Google’s doel Facebook van de troon te stoten, het gaat erom dat ze er achter komen wie je bent, wie je vrienden zijn en wie je als autoriteit ziet. Wanneer deze mensen content delen die te maken heeft met je zoekopdracht, zul je als eerste ”social results” te zien krijgen. Hij sluit af met 5 G+ tips.

 

Introducing the Knowledge Graph: things, not strings – Amit Singhal

Zoeken draait om ontdekken, maar kost volgens Amit Singhal nog te veel moeite voor de doorsnee gebruiker. Om die reden introduceert hij de ”Knowledge Graph”, welke zal helpen om nieuwe informatie makkelijk en snel te vinden. In dit intelligente model wordt ingespeeld op zoektermen waarbij meerdere resultaten mogelijk zijn.

 

Mike King’s SEO and Social Media tools, SMX London 2012 – Michael King

Michael King is dol op tools, omdat ze hem productiever maken. In dit artikel geeft hij tips over de beste tools die hij heeft ontdekt tijdens het SMX evenement in Londen van afgelopen week. Zo geeft hij onder andere tools voor het analyseren van pagina’s, keyword research tools, tools voor het genereren van waardevolle content en vele anderen.

 

Google’s Penguin Update Makes The Wall Street Journal – Barry Schwartz

De Google Pinguin update, waarbij Google de welbekende strijd aangaat met webspam, is onderdeel geweest van een Wall Street Journal uitzending. In het item worden o.a. een aantal kleine bedrijven geïnterviewd die hard zijn geraakt door de update.

Naar boven

Naar boven

Nog geen reacties.

        Plaats een reactie

        Naar boven