Our performance, your advantage

Contact opnemen

+31 30 737 0481

Internet Advantage weekly sum-up SEO week 33

Door op

Wederom een nieuwe weekly sum-up van Internet Advantage. Deze week hebben we nieuws over de SES San Francisco Conference, hoe Google omgaat met een nieuwe domeinnaam en ʺwaarom iedereen op Facebook een leuker leven heeft dan jijʺ. Veel leesplezier en geniet van het lekkere weer dit weekend.

Matt Cutts: “You shouldn’t put a lot of weight on +1s just yet” at SES San Francisco
In San Francisco is deze week de SES Conference gaande, één van de grootste search- en social marketing evenementen ter wereld. Google’s Matt Cutts verraste de aanwezigen met een Q&A waarin hij onder andere onthulde dat Google nog weinig met +1 doet. State of Search was erbij en deed verslag.

Case: Hoe Googlebot om gaat met rel=”prev” & rel=”next”
Wanneer je content over verschillende pagina’s verdeelt kan het soms wat SEO-technische problemen opleveren. Google heeft sinds september 2011 een oplossing gevonden voor dit soort gepagineerde content. In een diepgaande technische analyse legt Eduard Blacquière uit wat de effecten hiervan zijn op je SEO resultaten.

This is how Googlebot’s behaves when you change to a new domain
Yousaf Sekander legt in dit korte artikel uit hoe Googlebot’s zich gedragen wanneer zij naar een nieuw domein worden gestuurd.

How to strengten your link building strategy using Infographics
Het delen van waardevolle content is een belangrijk onderdeel van linkbuilding. Een goede manier om waardevolle data gemakkelijk leesbaar te maken en te verspreiden is door middel van een infographic. In dit artikel lees je hoe het verspreiden van infographics een positieve invloed kan hebben op je linkbuilding strategie.

Keyword Analysis in a world of 100% ‘Not Provided’
Niet al het bezoek dat via de organische zoekresultaten binnen komt is volledig te achterhalen. Vaak komt een bepaald percentage bezoekers binnen op zoekwoorden die ‘not provided’ zijn. Rob Ousbey legt uit hoe je er met sommige tools en technieken toch achter kan komen via welke zoekwoorden men op jouw site terechtkomt.

145 Articles to Make SEO Your Bitch
Met de Weekly Sum-Up doen wij ons best onze lezers op de hoogte te houden van de recente ontwikkelingen op het gebied van SEO. Wanneer je wilt weten welke ontwikkelingen er in het verleden hebben plaats gevonden is het aan te raden het stuk van Peter Attia te lezen waarin dé 145 belangrijke artikelen van de afgelopen jaren zijn te vinden.

Why you Should be Blogging as an SEO
Content is een belangrijk onderdeel van de Online Marketing strategie. Dit geldt voor bedrijven maar kan ook gelden voor persoonlijk gewin. Jeroen van Eck geeft vier redenen waarom mensen die werkzaam zijn in zoekmachine marketing ook zouden moeten bloggen.

Waarom iedereen op Facebook een leuker leven heeft dan jij
Door via Facebook te zien wat vrienden zien, doen en meemaken  ga je nadenken over je eigen leven; het sociale netwerk staat namelijk vol met de gaafste foto’s, energieke teksten en inspirerende filmpjes. Het zit nu eenmaal in ons om onze mate van gelukgevoel te vergelijken met personen om ons heen: dit heet sociale vergelijking. Mischa Koster legt uit waar deze positieve zelfpresentatie vandaan komt.

Naar boven

Naar boven

Nog geen reacties.

        Plaats een reactie

        Naar boven