Our performance, your advantage

Contact opnemen

+31 30 737 0481

Internet Advantage weekly sum-up week 17

Door op

weekly-sum-up-week14

Deze week in de sum-up  veel interessante rapporten die de afgelopen week gepubliceerd zijn. Daarnaast een nieuw rapport in Google Analytics en een inspirerende presentatie van Dixon Jones! Veel lees plezier!

Guide met SEO Tools 2013 is uit!
Ben je op zoek naar SEO tools welke helpen bij het managen van grote projecten? De nieuwe Enterprise SEO Tools 2013: A Buyer’s Guide is uit. Deze guide geeft antwoord op onder andere vragen over welke tools er beschikbaar zijn, trends, kosten en de mogelijkheden die deze tools bieden. De guide is gratis te downloaden.

Stijging in de aanvragen van de overheid aan Google om content te verwijderen
Gisteren heeft Google het Transparency Report uitgebracht. Hierin wordt openheid gegeven over alle wereldwijde verzoeken van de overheid aan Google om content te verwijderen.  In 2012 ontving Google 4.096 verzoeken om 42.249 stukken content te verwijderen. Wil je meer inzichten in de  soorten verzoeken? Je kunt ze allemaal downloaden.

NEW report at Google Analytics: “The Customer Journey to Online Purchase
Dit nieuwe rapport is een benchmark tool. De data van 36.000 van de grootste adverteerders uit 11 branches en 7 landen wordt gebruikt om adverteerders een benchmark te geven in het online verkoopgedrag en de interactie. De look-and-feel van dit nieuwe rapport is te vinden op Google Think Insights. Voor de benchmark wordt informatie uit de Multi-Channel Funnels gebruikt.

SEA: Cijfers en resultaten in Q1
Het afgelopen kwartaal is er een stijging van 15% in ad spend te zien in vergelijking met Q1 2011. Ook is er een stijging te zien in het aantal klikken en is de CPC wereldwijd iets gedaald van $0.39 naar $0.41. Het volledige rapport van Kenshoot is te downloaden.

Presentatie van Dixon Jones: Using Bid Data to Predict the Future
Tijdens BrightonSEO gaf Dixon Jones een inspirerende presentatie. Hierin geeft hij voorbeelden hoe SEO’ers outside-the-box kunnen denken in plaats van Google te manipuleren.

De zin en onzin van de Bounce Rate
Mijn bounce rate is te hoog! Een veel gehoorde zin binnen website optimalisatie. Maar een hoge bounce rate hoeft niet altijd slecht te zijn. In dit artikel staan we weer even stil bij de exacte betekenis  inclusief een mooie infographic van de gemiddelde bounce rates per sector.

Trends tot 2100, deel 5: 2020-2100
Het vijfde en laatste deel van deze serie is uit. Hierin beschrijft Erwin van Lun de veranderingen in de wereld tussen 2020 en 2100. Er komt een heel nieuw internet dat geschikt is voor massaal gebruik door alle mensen ter wereld,  advertising is nog alleen voor de armsten ter wereld. Elk apparaat met een batterij, stekker of accu is sowieso een internetdevice, maar veel andere devices zijn ook ad hoc verbonden. Het duurt niet lang meer, maar voor degene die zich mentaal alsvast willen voorbereiden: Lees de artikelen.

 

 

Naar boven

Naar boven

Nog geen reacties.

        Plaats een reactie

        Naar boven