Our performance, your advantage

Contact opnemen

+31 30 737 0481

Internet Advantage weekly sum-up week 2

Door op

Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste nieuwsfeiten op online marketing gebied van week 2. Met onder andere linkbuild tips en informatie over Google die op de vingers wordt getikt door de EU.

EU vs FTC – Google to be Made to Change Search Results in Europe – Peter Young
Google heeft een tik op zijn vingers gekregen van de EU. De EU vindt, in tegenstelling tot de Federal Trade Commission in de US, dat Google misbruik maakt van zijn dominante positie.

eCommerce Link Building in 2013: 6 Experts Weigh In – Matt Gratt
Dat linkbuilden voor ecommerce websites lastig kan zijn, daar weten ze bij Buzz Stream alles van. Daarom vroeg Matt Gratt 6 experts om hun ecommerce linkbuildingstrategieën te delen. Todd McDonald van RKG, Alisa Scharf van SEER Interactive, Everett Sizemore van seOverflow, Don Rhoades van Gonzo SEO, Steph Chang van Distilled New York en Nick Eubanks van W.L. Snook & Associates kwamen met een aantal handige tips.

3 Ways B2B SEOs Can Keep on Winning in 2013 – Derek Edmond
Het nieuwejaar brengt voor veel SEO’s de gelegenheid om te kijken hoe zij in 2013 succes kunnen boeken. Derek Edmond beschrijft drie manieren die voor B2B SEO in 2013 van pas zullen komen.

Building Google’s Knowledge Base and Identifying Locations in Web Pages – Bill Slawski
Google heft al eerder aangegeven meer nadruk te leggen op Knowledge Graphs waarbij je sneller informatie kan ontdekken. Bill Slawski onderzoekt in zijn artikel de patenten die Google heeft aangevraagd om locaties in websites te identificeren.

Why You Need To Complement Your In-House Team With External Expertise – Eric Enge
Veel bedrijven vragen zich af of ze SEO in-house doen of moeten uitbesteden. Eric Enge beschrijft
waarom het slim is om je in- houseteam te versterken met externe expertise.

6 tactics to deal with rejection in link building – James Agate
Linkbuilding is niet altijd makkelijk en soms krijg je als linkbuilder met menig afwijzing te maken. James Agate steekt linkbuilder een hart onder de riem en komt met zes manieren hoe je om dient te gaan met afwijzingen.

How Many Pages Should A Site Have Indexed by Search Engines? – Michael Martinez
Hoe wel alle websites anders zijn doet Michael Martinez een poging en onderzoekt hoeveel pagina’s een site idealiter geïndexeerd moet hebben bij zoekmachines.

Easy step-by-step guide to finding low quality links – Paddy Mogogan
Volgens State of Search was 2012 een geweldig jaar wat betreft linkbuilding, met veel veranderingen. Volgens Paddy Morgan wordt linkbuilding nog altijd onderschat in de marketingwereld, terwijl linkbuilders voor een grote toegevoegde waarde zorgen aan ondernemingen en niet alleen maar louche linkbuildingtactieken toepassen. In deze post komt hij met een handig stappenplan (met tip voor tools) om high quality links op te sporen.

Naar boven

Naar boven

Nog geen reacties.

        Plaats een reactie

        Naar boven