Our performance, your advantage

Contact opnemen

+31 30 737 0481

Internet Advantage weekly sum-up week 39

Door op

Deze week in de sum-up een divers aanbod aan artikelen. Zo hebben we artikelen met tips over Linkbuilding, content creatie en Facebook maar ook een link naar de presentatie van Google met uitleg over Display Advertising. Lees de artikelen en je bent weer helemaal op de hoogte.

Een eenvoudig linkbuilding plan om te herstellen van de Panda en Pinguin – Neil Patel
Neil Patel geeft in dit artikel een aantal eenvoudige linkbuilding tips om je website goed te laten presteren in Google na de Panda en Pinguin updates.

Vier tips om je merk te laten opvallen op Facebook – Louise Julig
Louise Julig geeft in vier tips waarmee je een merk op een positieve manier kan laten opvallen op Facebook. De tips worden aan de hand van een praktijkvoorbeeld uitgelegd.

How to Make Your Ecommerce Site Link Worthy – Julie Joyce
In dit artikel op searchenginewatch.com legt Julie Joyce uit dat het een misvatting is dat je in bepaalde niches onmogelijk goede links kunt vergaren. Ze claimt dat dit absoluut niet het geval is zolang je de gebruikers maar iets extra’s biedt. Ze komt met een aantal zeer interessante cases.

Google verscherpt het toezicht op unieke SEA sitelinks? – Alouette Edens
De SEA sitelinks moeten volgens de Google policy allemaal naar een unieke bestemmingspagina verwijzen. Dit is helaas bij veel adverteerders niet het geval. Vandaar dat Google nu het toezicht hierop gaat verscherpen! Hier lees je meer over de policy en waarom je de sitelinks zo snel mogelijk moet aanpassen.

Nog geen ervaring met het Display Netwerk? – Google
Google komt met het Google Display Network playbook. Deze kan je gratis downloaden! De presentatie geeft uitleg over Display advertising, hoe je een campagne inricht en waar je rekening mee moet houden. Heel duidelijk met mooie infographics!

International SEO: Dropping the Information Dust – Gianluca Fiorelli
In dit artikel gaat Gianluca in op een steeds groter wordend fenomeen, namelijk International SEO. Aan de hand van een survey heeft hij antwoord proberen te geven op een aantal belangrijke aspecten voor International SEO, waaronder ook het verschil tussen Google en Bing.

Tips voor linkbuilding en het future-proof maken van deze strategie – Patrick Hathaway
Patrick Hathaway legt in dit artikel  uitgebreid uit hoe je linkbuilding doormiddel van gastartikelen effectiever kunt inzetten. Hij legt uit hoe je deze methode future-proof maakt door gebruik te maken van authorrank.

Kill it with content – Simon Penson
In dit artikel worden een aantal bruikbare en meteen toepasbare tips gegeven waarmee je makkelijker content kunt creëren.

Naar boven

Naar boven

Nog geen reacties.

        Plaats een reactie

        Naar boven