Our performance, your advantage

Contact opnemen

+31 30 737 0481

Internet Advantage weekly sum-up week 4

Door op

Het belangrijkste nieuws van afgelopen week uit de online marketingwereld ook deze week weer samengevat in onze weekly sum-up. Met natuurlijk artikelen over social media, SEO, web analytics, conversie optimalisatie en SEA.

Facebook Graph Search en SEO
Vorige week kwam Facebook met het nieuws dat ze Facebook Graph Search gaan uitrollen. Veel was er te doen over de manier waarop je met deze nieuwe functie op zoek kunt gaan naar mensen. Maar wat betekend dit nieuws voor SEO? Op Marketingfacts een vooruitblik.

Twee PPC tactieken die direct resultaat opleveren
In dit artikel op leanmarketing.ca legt Nicholas Kneuper twee succesvolle pay-per-click tactieken uit die ook succesvol zijn met een krapper budget. In zijn eerste tactiek beschrijft hij een Remarketing tactiek en in de tweede het adverteren op merknamen van je concurrentie.

De ultieme gids voor advanced gastbloggen
Contentmarketing is waarschijnlijk het hype-woord van het moment. Gastbloggen is een waardevol onderdeel voor een contentmarketing strategie. Op SEOmoz geeft Patrik Dholakiya de ultieme gids om succesvol te gastbloggen. Lees vooral ook de discussie in de comments onder het artikel.

The advanced guide to SEO
Normaliter delen we in de weekly sum-up alleen artikelen maar deze week verscheen de advanced guide to SEO. In deze how-to-guide beschrijven Neil Patel en Sujan Patel in 9 hoofdstukken op een duidelijke en mooi vormgegeven manier essentiële SEO tactieken.

Een converterende search functie op een e-commerce site
Data en de analyse hiervan zijn essentieel bij het opzetten of onderhouden van een goede online campagne of website. Bijna iedere website beschikt over een zoekfunctie, deze functie levert website eigenaren veel informatie op. Op KISSmetrics worden 5 manieren beschreven hoe je de zoekfunctie op een e-commerce site kan laten converteren.

Nieuw patent voor Google Maps
De patentaanvragen van Google hebben de afgelopen 10 jaar keer op keer hints gegeven over de richting die Google op zou gaan. Bill Slawski kijkt vooruit op basis van de laatste patentaanvragen van Google voor Google Maps.

De heilige graal voor conversie optimalisatie
Op SEOmoz verscheen afgelopen week de zeer uitgebreide checklist voor conversie optimalisatie voor e-commerce sites. Lees alle tips in de 91(!) tellende tips checklist.

SEO mythes
Zoekmachine optimalisatie is een vakgebied waar veel mythes bestaan die voor een leek moeilijk van waarheid te onderscheiden zijn. In het land der blinden is éénoog immers koning. Op Search Engine Land pakt Ian Lurie een aantal van deze hardnekkige mythes aan.

Naar boven

Naar boven

Nog geen reacties.

        Plaats een reactie

        Naar boven