Our performance, your advantage

Contact opnemen

+31 30 737 0481

Internet Advantage weekly sum-up week 44

Door op

Ook deze week verschenen er weer vele interessante artikelen over SEA, SEO, social en webanalytics. Wij maakten het overzicht van de interessantste artikelen van afgelopen week, zo ben je na het lezen weer volledig op de hoogte.

Google kondigt cross device meten aan
Op de Google Analytics Certified Partner Summit van 29 en 30 oktober, kondigde Google aan dat het binnenkort mogelijk is om met Google Analytics individuele bezoekers over meerdere apparaten te volgen. In dit artikel op Marketingfacts wordt een klein voorschot op deze stap genomen.

Hoe vaak optimaliseer je?
Wanneer je een nieuwe website lanceert zal SEO hoog op de to-do list staan. Je zult echter ook na de lancering actief moeten blijven op SEO gebied om je rankings vast te houden of te verbeteren. Jennifer van Iderstyne beschrijft in haar artikel op Search Engine Watch wanneer je dit het beste kunt doen.

Diagnosticeren en oplossen van indexeringsproblemen
In dit uitgebreide artikel legt Nichola Stot uit wat indexering is. Daarnaast geeft ze een aantal praktische tips waarmee je problemen met indexering kunt herkennen, voorkomen en verhelpen.

Het constant veranderende SEO landschap
Afgelopen jaar is er veel veranderd in het SEO landschap, hierdoor zijn snelle successen op SEO gebied minder vanzelfsprekend en ‘oude’ technieken risicovol. In dit artikel op state of search beschrijft Peter Young hoe klant en bureau zich samen kunnen voorbereiden op veranderingen in het SEO landschap.

Welke SEO insights zou je krijgen wanneer je miljarden aan AdWords spendeert?
WordStream maakte een infograpic aan de hand van de Q3 cijfers van Google van afgelopen week. Ook al zijn SEO en SEA niet altijd beste vrienden, Larry King komt op basis van deze SEA data met 5 killer SEO insights.

De Facebook timeline
Was een enorme verandering aan het vertrouwde Facebook. De timeline is zeer wisselend ontvangen, vooral de opdeling in twee kolommen wordt door veel gebruikers als onhandig ervaren. Volgens Search Engine Journal is Facebook aan het testen met een nieuwe timeline.

Search Love
Afgelopen week vond de Search Love conferentie in London plaats. Peter was namens Internet Advantage aanwezig bij dit toonaangevend evenement. Lees zijn uitgebreide verslag over Search Love 2012.

Benchmarks in Adwords
Het is altijd lastig om te bepalen wat een goede conversie ratio is van je AdWords campagne. Hiervoor is het handig om te kunnen vergelijken met gemiddeldes in je eigen branch. In dit artikel op WordStream Blog worden gemiddelde conversie ratio per branch gegeven.

 

Naar boven

Naar boven

Nog geen reacties.

        Plaats een reactie

        Naar boven