Our performance, your advantage

Contact opnemen

+31 30 737 0481

Internet Advantage Weekly Sum Up Week 49

Door op

carousel

Zoals je van Internet Advantage gewend bent, lees je ook deze week hier het laatste online marketing nieuws. In deze sum-up krijg je achtergrond informatie van Yahoo en lees je wat je moet doen als jouw pagina ineens uit Google is verdwenen.

Woordrelatie belangrijk voor intelligence Google

Met de Hummingbird-update heeft Google een manier gevonden om lange en complexe zoektermen naar de juiste SERP te leiden. Een nieuw gehonoreerd Google patent legt de nadruk op relaties tussen woorden, zoals je leest in dit artikel. Denk aan vervoer en auto. Een auto is natuurlijk een vervoersmiddel.

Facebook verandert gameplan

Content-distributie is een groeimarkt, ook Facebook speelt hier op in. Waar marketeers vaak aan Twitter denken als het gaat om distributie, wint het netwerk niet van Facebook. Met Facebook Newsfeed Retargetting kun je advertenties aanbieden op basis van likes, interesses en zoekgeschiedenis.

Yahoo kiest voor search

CEO Marissa Mayer deelt haar visie voor Yahoo. Personalization staat voorop en hoort een onderdeel van Search te zijn. Dit trekt volgens Mayer niet alleen bezoekers, maar ook adverteerders naar Yahoo toe. Al eerder introduceerde Yahoo de ‘interest graph’, die verder zou gaan dan de ‘social graph’ van Facebook. Houd Yahoo dus in de gaten.

Pagina verdwenen uit Google, wat nu?

Als jouw homepage of die van je klant ineens uit Google is verdwenen, kun je wel wat hulp gebruiken. In dit MOZ artikel vind je een aantal vermakelijke tekeningen, maar belangrijker nog: een stappenplan, zodat je de site binnen één dag weer met een gerust hart in de index ziet staan.

Smartphone Crawl Errors in Webmaster Tools

Met een nieuwe feature in de Webmaster Tools ga je crawl errors veroorzaakt tijdens het gebruik van smartphones te lijf. Deze beïnvloeden niet alleen de user experience, maar schaden natuurlijk ook jouw rankings, zo schrijft Barry Schwartz op Seroundtable.com.

Grote resultaten door 11 wijzigingen

Neil Patel deelt dat links, content en on-page optimization invloed hebben op SEO, creativiteit heeft echter de grootste invloed. In dit artikel lees je onder andere over het customizen van 404 pagina’s, bewegende infographics en het inzetten van persona’s voor traffic.

Naar boven

Naar boven

Nog geen reacties.

        Plaats een reactie

        Naar boven