Our performance, your advantage

Contact opnemen

+31 30 737 0481

Over ons

IA huisInternet Advantage is een online marketing bureau met een duidelijke focus op data. Bij ons vormt data de basis voor elke advies, beslissing of optimalisatie. Klinkt logisch…

Toch zien wij dat bedrijven steeds meer  verschillende tools en systemen om hun performance en marketinguitingen te meten. Hierdoor wordt data versnipperd over meerdere systemen, rapportages en tools. Als gevolg rapporteren en optimaliseren afdelingen op eigen targets en KPI’s waarbij het overkoepelende bedrijfsresultaat vaak uit het oog wordt verloren. Wij geven inzicht in het overkoepelend resultaat door de connectie te maken tussen verschillende databronnen (zoals CRM, Webanalytics etc.) en tools. Hierdoor wordt zichtbaar hoe de verschillende kanalen waarde toevoegen aan het overall bedrijfsresultaat en waar deze geoptimaliseerd dienen worden.

Of jij bij ons de specialist bent op het gebied van SEO, SEA, Web Analytics, Content Marketing of Conversie optimalisatie: alle werkzaamheden beginnen bij inzichten en eindigen bij het leveren van een substantiële bijdrage aan de doelstelling van de klant.

Internet Advantage is een Online Marketing bureau en zet zich in voor de beste kwaliteit en hoogste professionaliteit, die terug te vinden zijn in onze doelstellingen:

  • Het behalen van een uitstekend rendement voor al onze klanten.
  • Het verzorgen van een aangename werkomgeving voor ons team en de mogelijkheid bieden om te leren en te groeien, door meer verantwoordelijkheid en autonomie te geven, waardoor het teamgevoel en ambitie versterkt worden.
  • Winstgevend zijn voor aandeelhouders, die ons vertrouwen door de groei van het bedrijf.
  • Het gebruiken van onze contacten en kennis om Uniting People – gratis – te promoten, zodat zij de aandacht ontvangen die ze verdienen. Uniting People is een sociaal verantwoordelijkheid-project dat gekozen is door Internet Advantage.

Het team

Bekijk hier de experts die Internet Advantage voor u klaar heeft staan.

Uniting People

Uniting People is een web-platform dat het mogelijk maakt direct contact te leggen tussen “social agents” en mensen die iets willen bijdragen (op elk gewenste manier) voor een duurzamere wereld.

Waarom hebben we gekozen voor Uniting People?

Als u wilt weten welke kansen wij voor uw organisatie zien: Contact