Our performance, your advantage

Contact opnemen

+31 30 737 0481

Tijdens de zomer van 1998 ging mijn eerste website live. Vanaf het moment dat mijn site de eerste bezoekers ontving, raakte ik gefascineerd door de wereld van het internet. Gedurende de jaren heb ik honderden websites ontworpen, geprogrammeerd of geoptimaliseerd. In 2004 ontwikkelde ik mijn eerste webwinkel, waarmee ik Koreaanse inline-skating producten verkocht in alle westerse Europese landen. Dat was de eerste stap op weg naar het verdienen van een inkomen met websites.

In 2007 ontdekte ik hoe ik geld kon verdienen met Google Adsense. Al snel daarop volgden tientallen experimenten bedoeld om top-posities te krijgen in zoekmachines en zo de omzet te verhogen. Nadat ik met de zoekterm 'Apple laptop' op de eerste positie in Microsofts zoekmachine stond, werd zoekmachine-optimalisatie een verslaving. Door middel van uitgebreide experimenten en het overschrijden van de grenzen, ook wel 'black hat' genoemd, vergaarde ik veel kennis over de algoritmes achter de zoekresultaten van de grootste zoekmachines. De afgelopen jaren heb ik uitgebreide kennis opgedaan van SEO, analytics en affiliate marketing.

Sinds mijn 16e heb ik verschillende bedrijven gehad, zowel in on- als offline branches. In de lente van 2011 was ik op zoek naar een extra uitdaging. Via Twitter kwam ik in contact met Internet Advantage en kon binnen enkele dagen beginnen als Online marketing consultant. Met veel plezier werk ik aan uitdagende internationale SEO-trajecten, op zowel technisch als linkbuilding vlak.

Op Notprovided.eu vindt u mijn persoonlijke weblog!

Naar boven